Volg als HR-manager kosteloos de online training OutlookInsight t.w.v. €697,- en krijg meer rust, regie en regelmaat in Outlook

Ervaar je als HR-manager regelmatig stress omdat je geleefd wordt door je e-mail?
Kom je niet toe aan de dingen die je wil doen en ben je hierdoor minder productief?
Worden je medewerkers overweldigd door hun email en neemt hun productiviteit af?

Als HR-manager word je elke dag bedolven onder een grote hoeveelheid e-mails. Je wordt naar je inbox getrokken door alle notificaties. Vaak beantwoord je de nieuwe e-mails meteen en ben je afgeleid van de taak waar je mee bezig was. Je komt niet toe aan de taken die er echt toe doen en je productiviteit daalt. Ook zie je dat je medewerkers het lastig vinden hun email goed te ordenen wat de productiviteit niet ten goede komt.

OutlookInsight: de online training

Richt Outlook zo in dat het je overzicht krijgt en veel tijd bespaard.

Rust

Alles wat je moet doen zit in één systeem: je hoeft niks te onthouden. Focus met je dagstart alleen op wat je vandaag gaat doen en wordt niet afgeleid door inkomende e-mails.

Regie

Pak de regie over je werk. Jij bepaalt wanneer je wat doet en niet anderen. Jij hebt de regie over je email en over je dag en week.

Regelmaat

Check op vaste momenten je mail, begin elke dag met een dagstart en sluit je week af met een weekafsluiting zodat je het weekend echt vrij bent.

Wat is OutlookInsight?

  Training d.m.v. inspirerende online video’s en heldere instructies
  Verander niet jezelf– richt Outlook in
  Eenvoudig en goed gestructureerd
  Volg de training in je eigen tempo
  Inrichten wordt voorgedaan (inclusief pdfs)
  Inclusief één online sessie met timemanagementcoach
  “Opfris” coachingssessie met timemanagementcoach na 6 maanden

Alleen voor HR-managers nu KOSTELOOS t.w.v. €697,-

Speciaal, en alleen voor HR-managers, bieden we deze online training KOSTELOOS aan, t.w.v. €697,-. Dit lijkt te goed om waar te zijn, maar dat is het niet.

Ben je HR-manager en ben je verantwoordelijk voor een organisatie met meer dan 10 werkers die veel met email werken? Vul dan het formulier hiernaast in en ontvang binnen één dag een kortingscode om de online training KOSTELOOS te volgen.